A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

“Vse življenje se učimo”

2023-08-22T08:22:55+02:00

V okviru projekta Mobilni heroji sta podjetji Micro Team in Simbioza za naše stanovalce izvedli delavnico digitalnega opismenjevanja starejših, z uporabo opremljene mobilne enote, z namenom povečanja digitalne vključenosti.

Starejšim pomagajo pri uporabi IKT tehnologij in tako zmanjševati razkorak med starejšimi generacijami in hitrim napredkom tehnologije. Digitalno opolnomočenje starejših jim omogoča bolj kakovostno življenje, večjo neodvisnost, boljšo informiranost in predvsem večjo socialno vključenost.

Usposobljena strokovnjaka sta pri nas izvedla omenjeno delavnico in stanovalce navdušila nad uporabo tablice. Stanovalcem sta nudila tudi individualno svetovanje glede uporabe pametnih telefonov in reševanja problemov povezanih z njimi. Stanovalci so se delavnice udeležili z velikim zanimanjem in v velikem številu. Odziv stanovalcev po končani delavnici je bil nadvse pozitiven. Veseli smo, da smo lahko sodelovali v projektu, za kar se zahvaljujemo podjetjema Micro Team in  Simbioza ter Ministrstvu za digitalno preobrazbo.

Skip to content