A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Toplo sonce nas vabi v park

2023-03-27T15:18:27+02:00

Te dni nas razveseljujejo toplejši sončni dnevi, predvsem pa se veselimo prihajajoče tople pomladi, ki smo jo že nestrpno čakali. Spomladanski meseci so zelo pomembni tudi za zdravje in gibanje. To je čas, ko imamo možnost več časa preživeti na svežem zraku in sprehodih, saj so nam temperature v tem času že malo bolj naklonjene.

Toplo marčevsko dopoldne smo izkoristili tudi za čistilno akcijo, ki je odlična priložnost, da v družbi naredimo nekaj zase in okolje, v katerem živimo in preživljamo svoj prosti čas.

Naša pomladanska akcija je bila zelo uspešna. Obrezali smo drevje in grmovnice, opleli plevel, pograbili listje in pometli okolico našega doma. Stanovalec nam je prikazal tudi klepanje kose z brusnim kamnom in košnjo trave na star način.

Pri akciji nas je razveseljeval tudi naš štirinožni prijatelj Črt, ki je delal družbo predvsem stanovalcem, ki so preživeli dopoldan na svežem zraku in so čistilno akcijo le opazovali.

Vsakodnevno stanovalci preživljajo svoj prosti čas na soncu v parku, kjer se sprehajajo, posedajo in poslušajo ptičje petje, se pogovarjajo, ohranjajo svoje spretnosti z uporabo fitnesa na prostem in kaj postorijo na gredicah.

Skip to content