A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Obvestilo svojcem

2020-11-20T15:28:05+01:00
Spoštovani,
obveščamo vas, da smo v SeneCura Vojniku uspešno obvladovali okužbo s COVID-19, vse do včeraj, ko se nam je v beli coni po prihodu stanovalke iz bolnišnice in sive cone ter po sprva negativnem testu in kasneje žal pozitivnem, pojavilo novo žarišče in novo okuženih 12 stanovalcev. Vzpostavili smo novo in dodatno rdečo cono v nadstropju levo. Vsi svojci in zakoniti zastopniki ste že bili obveščeni o okužbi.
Sodelujemo z regijsko koordinacijo in epidemiološko službo. Na soočanje z okužbo smo tako organizacijsko  kot tudi kadrovsko dobro pripravljeni ter imamo dovolj zaščitne opreme.
Informacije o počutju stanovalcev lahko pridobite telefonsko pri odgovornih DMS, o zdravstvenem stanju pri domski zdravnici, za vse splošne informacije pa smo vam na voljo v socialni službi doma (tel. številke smo vam že posredovali po pošti).
Situacija je pod nadzorom in pod strogimi zaščitnimi ukrepi stanovalcev in zaposlenih. Z malce potrpljenja, razumevanja, dobrih misli in dobre volje, bomo s skupnimi močmi zmogli in premagali tudi to.
Lepo vas pozdravljamo!
Direktorica:
Breda Božnik l.r.
Skip to content