A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Obvestilo svojcem

2020-10-27T16:25:01+01:00

V SeneCura Vojnik predstavlja trenutna situacija v povezavi z okužbami na COVID-19, 15 okuženih stanovalcev in 3 zaposleni, pri čemer izhaja ena okužba iz domačega okolja. Od vseh okuženih stanovalcev jih imamo 5 v bolnišnični oskrbi, ostalih 10 pa je nameščenih v rdeči coni v naši hiši. Njihovo stanje je stabilno z blažjimi simptomi.

Skupno smo opravili 220 testiranj stanovalcev in 103 testiranj zaposlenih.

Ekipa SeneCura Vojnik je dobro usposobljena in maksimalno upošteva vsa priporočila in zahteve o izvajanju ustreznih higienskih in zaščitnih ukrepov pri delu v rdeči, sivi in beli coni. Zaščitne opreme imamo dovolj, prav tako zaenkrat zmoremo tako organizacijsko kot kadrovsko. Za stanovalce je dobro poskrbljeno, nega in oskrba sta zagotovljeni po vseh standardih institucionalnega varstva.

Obiski hiše trenutno še niso mogoči, vendar vam ekipa z veseljem pomaga pri vzpostavljanju stikov s telefonskimi ali video klici.

Spoštovani svojci, situacija je resna, ni pa razloga za paniko. Veseli smo, da smo uspeli zamejiti okužbo na en oddelek, da se naši stanovalci počutijo dobro, ne glede na okužbo ter, da nam nova okužena stanja ne predstavljajo visokega porasta.

V skrbi in želji, da se trenutno stanje čimprej umiri, se vam zahvaljujemo za razumevanje in sodelovanje ter vas lepo pozdravljamo.

Skip to content