A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Obvestilo o situaciji (COVID-19) v hiši

2022-08-11T11:07:34+02:00

OBVESTILO

V SeneCura Dom starejših občanov Vojnik izvajamo redna testiranja na okužbo s COVID-19. Trenutna situacija v hiši predstavlja 10 okuženih stanovalcev in ena okužena zaposlena. Okuženi stanovalci so nameščeni v rdeči coni, razen dveh, ki sta na bolnišničnem zdravljenju. Njihovo počutje je spremenljivo a trenutno stabilno. Prav tako imamo v hiši vzpostavljeno sivo cono, po potrebi dve. Situacijo obvladujemo in imamo dovolj zaščitne opreme, zaenkrat uspemo organizacijsko tudi s kadrovskega vidika.

Vse svojce obveščamo, da SeneCura Dom starejših občanov ostaja zaprt za obiske in izhode. Prav tako ne sprejemamo paketov za stanovalce, razen zdravil. Zdravstvena služba in domska zdravnica budno spremljata zdravstveno stanje vseh stanovalcev in zaposlenih. V primeru odstopanj nemudoma ustrezno odreagiramo in vas o tem tudi takoj obvestimo.

Stanovalci, ki nimajo okužbe ali znakov okužbe, se iz preventivnih razlogov zadržujejo v svojih sobah in so dobro. Situacijo razumejo, vsi pa upamo in delujemo skrbno z veliko mero odgovornosti v smeri najboljšega izida.

V tem za vse nas težkem in napornem obdobju lahko pridobite informacije o počutju in zdravstvenem stanju svojih dragih po telefonu pri odgovorni DMS oz. domski zdravnici. Za vse ostale informacije vam je na voljo socialna služba. Ker smo vključeni v sistem javnega obveščanja, lahko informacije pridobite tudi na Facebook strani in spletni strani SeneCura Vojnik, redno pa jih objavljajo tudi državni in lokalni mediji. Vljudno prosimo, da jih spremljate.

Spoštovani svojci, razumemo vašo stisko in se vam zahvaljujemo za razumevanje in vaše pozitivne misli, ki nam jih sporočate, to sedaj najbolj potrebujemo. Storili bomo vse kar je v naši moči in še več, da zaščitimo in ohranimo zdravje slehernega posameznika v naši hiši.

Lepo vas pozdravljamo iz Vojnika!

Direktorica:
Breda Božnik l.r.

Skip to content